Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szőlőprés forgalmazók képes leírás - Prés.tlap.hu
részletek »

Szőlőprés forgalmazók - Prés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pres.tlap.hu » Szőlőprés forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Agrobázis

Agrobázis

Erő- és munkagépalkatrészekkel, valamint műszaki áruk széles választékával állunk kis- és nagykereskedelmi partnereink részére. Az MTZ, Zetor, valamint ZTS traktorok valamennyi típusához kiemelt raktárkészlettel rendelkezünk központi raktárunkban. Ezen alkatrészeket nagy mennyiségben, közvetlen gyári beszerzésből importáljuk, melynek révén kedvező árakat tudunk biztosítani partnereink részére. Munkagépalkatrészeket a hazánkban leggyakrabban használt típusokhoz forgalmazunk.

Agrocentrum

Agrocentrum

Hobby borászati tevékenységhez kapcsolódó eszköz és anyagellátás a célunk, egyedi borászati igényeket is kielégítünk. Szaktanácsadással , kistételű borok palackozásával is állunk a rendelkezésére. Céges és egyedi cimkés borok kistételben igény szerint, kedvező áron saját készletünkből.

Borászat

Borászat

A szőlő és a bor számos területen bizonyult és bizonyul ma is az emberi létezés fontos tényezőjének. Közvetlen gazdasági haszna mellett nem elhanyagolható az egyetemes emberi és a nemzeti kultúrák fennmaradásában, ismertté válásában betöltött szerepe. A tudomány által bizonyított pozitív élettani hatásai alapján pedig remélhetőleg egyre inkább az egészséges, kiegyensúlyozott, harmonikus életmód mindennapi velejárójává válik. Az 1997. októberében megnyílt szaküzletünk Magyarország neves borvidékeinek minőségi palackozott boraival, pezsgőkkel, pálinkákkal, gyümölcsborokkal várja kedves Vásárlóit.

Penda

Penda

A PENDA KFT-t 1994-ben alapítottuk, mely a mai napig is 100%-ban magyar tulajdonban van, 1997. februárjában a Betéti Társaság Kft.-vé alakult. A vállalat immár 15 éve a termelőeszköz forgalmazók és felhasználók igényeinek kielégítésére törekszik, elsősorban olasz importból származó termékekkel. Általunk a hazai piacon képviselt gyártók zöménél kizárólagos forgalmazási joggal bírunk. Három vidéki telephelyen, Kecskeméten, Kiskunmajsán és Békéscsabán szerződéses partnereink raktározzák és adják ki áruinkat. Az 1.000.000,- Ft fölötti értékű rendeléseket közvetlenül a megrendelők telephelyén adjuk át, szükség esetén beüzemeléssel és betanítással. Termékskálánk kialakításánál, fejlesztésénél arra törekszünk, hogy egy-egy tevékenységi körben teljes technológiai gépsort tudjunk kínálni a felhasználóknak. Figyelembe véve a speciális gazdasági és környezeti tényezők által befolyásolt hazai igényeket, mindenkor célunk, hogy korszerű, jó minőségű, hatékonyan üzemeltethető, a biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, elfogadható árú gépekkel és berendezésekkel szolgáljunk.

Vinoservice

Vinoservice

Az Új Vinoservice Kft. 1991. december 14-én alakult természetes magánszemély alapító tagokkal. Vállalatunk fő tevékenysége rozsdamentes technológia kiépítése az - tej-, bor-, sör-, üdítő-, ásványvíz-, hús-, konzerv-, cukor-, sütőipar - élelmiszerfeldolgozó iparágakban. A kiterjedt beszállítói kapcsolatokra, a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú és kapacitású saját gyártási bázisra alapozva a lehető legszélesebb termékkínálatot nyújtjuk vevőinknek. Teljeskörű szolgáltatást kívánunk nyújtani partnereinknek, a tervezéstől a komplett kivitelezésig, a személyzet betanításával és utólagos szerviz szolgáltatással a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően.

Tuti menü