Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Prés - Sajtolás képes leírás - Prés.tlap.hu
részletek »

Prés - Sajtolás - Prés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pres.tlap.hu » Prés - Sajtolás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Borsodi Fémmű

Borsodi Fémmű

Sajtolt alkatrészek, fémtömegcikkek gyártását a kivágáshoz szükséges szerszámok gyártásával is tudjuk vállalni. A legnagyobb gyártható munkadarab mérete: 300x300 mm. Gépeink: excenter prések 5-63 T-ig, hidraulikus prés 150 T-ig, Passu gyorsprés 25 T-s. A melegen sajtolandó darabokat indukciósan melegítjük fel, majd azokat 150 tonnás hidraulikus préssel alaktíjuk. Max. átmérő: 30 mm.

Bumet B.V.

Bumet B.V.

A Bumet fő tevékenysége lemezalkatrészek és komplett összeállítások fejlesztése, gyártása, szerelése ill. szerszámok készítése. Vállalatunk rendelkezik a termékfejlesztéshez szükséges átfogó műszaki ismeretekkel, sokéves tapasztalattal és nagyfokú szakavatottsággal. A BUMET fő jellemzői: rugalmasság, minőség és megbízhatóság. A Bumet házon belül rendelkezik a minőségi lemezmegmunkáláshoz szükséges szakmai tudással, szakértelemmel és eszközzel: a műszaki tervezéstől, a szerszámkészítéstől az összes lemezmegmunkálási technikáig, és összeszerelési műveletig. Az fémalkatrészek felület kezelését - festés vagy porszórás - megbízható beszállítóink végzik.

Ganz Holding

Ganz Holding

A Ganz Gépgyár Holding cégcsoport jogelődei a hazai iparosítás kezdetéig, a múlt század közepéig, a Ganz (1844) és a MÁVAG (1867) alapításáig vezethetők vissza, jogelődei meghatározói voltak a magyar iparfejlődés történetének. Fejlődéstörténetét kiemelkedő, korszakos mérnöki teljesítmények, műszaki újdonságok, világszabadalmak, mint Mechwart András kéregöntésű vasúti kocsikereke, hengerszéke, Zipernowvszky Károly, Bláthy Ottó, Déri Miksa párhuzamosan kapcsolt transzformátorokkal működtetett elosztórendszere, Kandó Kálmán fázisváltó villamosmozdonya, Bánki vízturbinája, Bánki porlasztója, Jendrassik dieselmotorja fémjelzik. Ganz Gépygár Holding az ország egyik legnagyobb nehézgépgyártó egyedi gépgyára, melynek termékei a vasúti közlekedéshez, az energiatermeléshez, vízellátáshoz, vízgazdálkodáshoz, urbanizációhoz és a környezetvédelemhez kapcsolódnak és így meghatározó szerepel töltenek be a hazai infrastruktúra kialakításában.

Momert

Momert

A Momert Zrt. közel 40 éve, 1967 óta működik Dunaújvárosban. A céget a budapesti Magyar Optikai Művek alapította, MOM Dunaújvárosi Gyára néven. Azóta a vállalat Magyar Optikai Művek Zártkörű Elektromechanikai Részvénytársasággá alakult. s a cég 100% -ban magyar tulajdonban van.

Tuti menü