Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Prés - Ipari prés képes leírás - Prés.tlap.hu
részletek »

Prés - Ipari prés - Prés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pres.tlap.hu » Prés - Ipari prés
Keresés
Találatok száma - 12 db
Blazsik Gépműhely

Blazsik Gépműhely

1954-ben ipari tevékenységünk kezdetekor lakossági szolgáltatással foglalkoztunk. Kb. egy év múlva motorkerékpár oldalkocsit gyártottunk az ország minden területére, megrendelésre, motorkerékpár tipusoknak és a megrendelő kívánságának megfelelően. Az autók megjelenése után az oldalkocsi rendelés mind kevesebb volt, így azt abbahagytuk. Most már megfelelő géppark lévén módunk volt nagy ipari vállalatoknak közvetlenül és a Kisipari Termelő Irodán keresztül szinte minden szakmába vágó vasipari terméket gyártani és szállítani hosszú éveken keresztül, míg azok meg nem szüntek ill. már nem tartottak igényt a mi munkánkra sem.

Hidraulikus prés

Hidraulikus prés

A munkafolyamat során por alaku robbanóanyagból hengeres préstestek készülnek az órajárással ellentétes forgású körasztalos berendezés felülről látható. A berendezéssel kiszolgált hidraulikus prés - a robbanás veszély miatt - a szomszédos helységben van. Az adagolt mennyiség ellenőrzését követően a szerszám a prés alá fordul a kész préstestet a bal oldali manipulátor a kihordó szalagra helyezi. Kiszedés után két lépésben történik a szerszám tisztítása és zárása formaleválasztóként a szerszám grafitozására van szükség.

Krone

Krone

Szabad kapacitásunk terhére szívesen vállalunk présmunkákat bérmunkában, vagy más konstrukcióban, akár szer-számkészítéssel, nemesítéssel, felület-kezeléssel együtt is. Valamennyi munkatársunk több éves, esetenként évtizedes szakmai tapasz-talattal rendelkezik ezen a területen, amely más szükséges intézkedéssel együtt garantálja megrendelőink szakszerű, gyors, pontos kiszolgálását.

Zuzu 98

Zuzu 98

Cégünk 1997-ben alakult, azzal a céllal, hogy a kerti munkák, ház körüli teendők, valamint az ehhez kapcsolódó feladatok elvégzéséhez a lehető legjobb terméket, alkatrészt és szolgáltatást kínálja, megfelelő áron és megfelelő minőségben. A vállalkozás megalakulása óta folyamatosan fejlődik, mivel évről-évre egyre több megrendelést, valamint meghívást kap különböző rendezvényekre, ahol megjelenésével, és termékeivel emeli a színvonalat. Vevőink minőségi követelményeit a legmesszebbmenőkig teljesítjük, ugyanis a minőségi előírásoknak való megfelelés a folyamatos megrendelést és versenyképességet jelenti a cég számára.

AVT Tömítéstechnika

AVT Tömítéstechnika

Cégünk 2006-ban, Miskolcon alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk a tömítéskészítés és hidraulika javítás, gépi forgácsolás. Szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a hidraulikus rendszerek javítása, tervezése, gyártása, illetve a hidraulikus és pneumatikus tömítések készítése terén. Megrendelőink részéről a legfontosabb elvárás, hogy a hidraulikus probléma miatt megállni kényszerült munkagépeik a lehető leghamarabb újra termelhessenek. Telephelyünkön egyedülálló módon egy helyen kínáljuk a meghibásodott munkahengerekhez való egyedi méretű tömítések azonnali legyártását, a hengerek összeszerelését, felújítását. Célunk, hogy szakmailag kiválóan képzett kollégáinkkal, korszerű gépparkunkkal, gyors és pontos munkánk révén a megrendelőink állandó, elégedett partnereinkké váljanak.

Vart - Speciál

Vart - Speciál

A VART-Speciál Kft. elődjét a budapesti KAEV állami vállalat (Könnyűipari Gépgyártó) hozta létre 1970-ben, mint a cég 8. sz. gyára. 1972-ben építette meg a mezőtúri ipartelepen a gyárat, aminek 50%-át 1995-ben a V.A.Rt. megvásárolta és létrehozta itt a saját 2. sz. gyárát. Az 1995-ben megvalósult vásárlással a 85 fős létszám, a teljes termékpaletta, az üzleti kapcsolatok, a készletek, a szerszámok és gépek komplett a V.A.Rt. tulajdonába kerültek. A meglévő termékkörből a V.A.Rt. meghagyta a piacképes termékeket, továbbfejlesztették azokat, valamint új típusokat hoztak létre. Az elavultakat megszüntették, helyettük alkatrészgyártásra rendezték át a gyár egy részét. 2004. elején a gyár kivált a V.A.Rt.-ből és azóta VART-Speciál KFT. néven önállóan folytatja tovább tevékenységét, 14 500 m2-es telken 3 600 m2-es saját tulajdonban lévő gyártócsarnokában valamint 1200 m2-es iroda és szociális épületében. Immár lassan 40 éve állunk partnereink rendelkezésére, közben óriási szakmai gyakorlatra szert téve, biztos helyet szerezve az illetékes iparág piacának élvonalában.

Vastech

Vastech

Vastech Kft Szombathely Tátika u. 1/a. 1989-ben magánszemélyek tőkéjéből alakult. Fő tevékenységi területe épület acélszerkezet gyártás. Emellett az acélszerkezetek tervezésével, szerelésével, műanyag ablakok gyártásával, szerelésével és épület gépészeti tervezéssel is foglalkozunk. Időnként fővállalkozásban is vállalunk könnyűszerkezetes építést, melyet alvállalkozók bevonásával tudunk elvégezni. Igény esetén rozsdamentes acélokból szennyvíztelepi berendezések szerkezetét készítjük, melyet több nyugati országba exportálunk.

Brunner

Brunner

A céget 1982-ben Brunner Ferenc alapította, azóta is családi vállalkozásként működik, 50 alkalmazottal. Fő profilunk az egyedi gépek és berendezések gyártása, tervezése az ipar számos területére. A 10.000 m2 -es telephelyen CNC és hagyományos forgácsoló csarnokok, lakatos csarnokok, köszörűs csarnok, szerszámkészítő csarnok, anyagelőkészítő-daraboló csarnok, TMK csarnok, acélszemcse-szóró kabin és festőkabin kerültek berendezésre az évek folyamán. A nem mindennapi, egyedi gépek precíz, minőségi előállítását gépészmérnökeink, technológusaink és szakembereink magas szakmai tudása teszi lehetővé, melyet folyamatosan fejlesztenek a mai modern műszaki technológiának megfelelően. Ezt tükrözi az is, hogy cégünk folyamatosan foglalkozik a szakmai utánpótlás kinevelésével mind a pályakezdő fiatalok, mind pedig a felnőtt képzés területén.

Gimex Hidraulika

Gimex Hidraulika

Telephelyünk Győr nyugati részén, frekventált, ipari-kereskedelmi övezetben, jól megközelíthető helyen található, a Kossuth utca és a Selyem utca sarkán. Mintegy 800 m2 területen, kitűnő parkolási lehetőséggel, egy épületen belül helyezkedik el a műhely-raktár és a hidraulika-pneumatika szaküzlet, ahol bő áruválasztékkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Hirdetés
Optimit Hungária

Optimit Hungária

Cégünk 1997-ben alakult. Kezdetben a Cseh - akkor még - Optimit gyár termékeit forgalmaztuk. Innen ered a nevünk, Optimit Hungária Kft. A kezdetekkor főleg hidraulika tömlőket importáltunk, mivel az akkori egyetlen magyar gyártó nem megfelelő minőségben, illetve tekercshosszban látta el a felhasználókat. Azóta a cseh Optimit, az osztrák Semperit gyár tulajdonába került. Nagykereskedésünk legnagyobb forgalmát, a Semperit hidraulika tömlők és az olasz VEBA hidraulikus csatlakozók (standard-, hosszított- és kiszakadásbiztos kivitelekben) kereskedelme teszi ki, de az ellátott piac igényeihez igazodva forgalmazunk Semperit által gyártott ipari tömlőket, Angliából importált PTFE teflon tömlőket, poliamid tömlőket, olasz hidraulikus gyorscsatlakozókat, finn D-Hydro márkájú hidraulikus tömlőroppantó, hántoló és daraboló gépeket, és a szintén olasz Rastelli termékeket, csavarzatokat, vágógyűrűt, hollandert. Cégünk neve ugyan a régi maradt, de mi nem rekedtünk meg a fejlődésben. Jelenleg kb. 2000 féle termékkel állunk vevőink rendelkezésére, de kínálatunk az igényeknek megfelelően folyamatosan új termékekkel bővül.

Tifor

Tifor

A Tifor Kft. 1993- ban alakult az ipar által használt szerszámok képviseletére, forgalmazására. A következő években cégünk a magasnyomású hidraulikus szerszámok és tartozékaik széles skáláját építette ki. Erőfeszítéseinknek valamint a minőségi előírások szigorú betartásának köszönhetően mára piacvezetők vagyunk ezen termékskálát illetően Magyarországon.

Hulladékprés berendezések, vertikális és horizontális bálázók

Hulladékprés berendezések, vertikális és horizontális bálázók

A Best Machinery Kft. hulladékkezelési divíziója többek között csúcsminőségű, európai és ázsiai gyártók kínálatához tartozó hulladékprés berendezéseket, bálázó gépeket forgalmaz. A termékek alkalmasak arra, hogy a feleslegessé vált anyagok térfogatát nagymértékben csökkentse. Két meghatározó típusuk a vertikális, azaz függőleges, valamint a horizontális, azaz vízszintes présgép. Komplex megoldásokat kínálunk, legyen szó akár kulcsra kész üzem tervezéséről, akár egy darab hulladék prés értékesítéséről.

Tuti menü