Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos Dolgok képes leírás - Prés.tlap.hu
részletek »

Hasznos Dolgok - Prés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pres.tlap.hu » Hasznos Dolgok
Keresés
Találatok száma - 9 db
2009. évi uniós támogatások

2009. évi uniós támogatások

2009-211-A/2: Eszközbeszerzés mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéséhez: A pályázat keretében 1-25 millió Ft, 25-50 % mértékű vissza nem térítendő állami támogatás nyerhető el a megvalósítás helyszínétől függően (a támogatás mértékénél a hátrányos és nem hátrányos kistérségi besorolás az irányadó). A feltételek a végleges kiírásig még változhatnak.

Borospince

Borospince

A borospince.hu internetes portált a borospincék hazai és külföldi népszerűsítése érdekében fejlesztettük. Lehetőséget szeretnénk biztosítani a borospincék számára, hogy minél könnyebben elérhetőek és felkereshetőek legyenek a borkedvelők számára. Ha Ön borospince tulajdonos, bortermelő vagy valamilyen formában borokkal, borkóstolással foglalkozik, akkor szeretettel várjuk regisztrációját a borospince.hu weboldalon.

Adósságkezelő csomag

Adósságkezelő csomag

Adósságkezelő csomagunkat kifejezetten a kis-és középvállalkozások részére állítottuk össze, abból a célból, hogy ugyanolyan eséllyel vegyenek részt az üzleti életben, mint a nagyvállalkozások. Javasolt és célszerű minden egyes üzleti kapcsolatot úgy kezelni, mint amely elve magában hordozza a követelés keletkezésének veszélyét. Minél több információd van az üzleti partneredről, annál hatékonyabban csökkentheted a nemfizetés, vagy a jelentős késedelemmel történő fizetés veszélyét. A vállalkozásod léte múlhat azon, hogy mennyi figyelmet fordítasz az üzleti partneredre, az üzleti partnered fizetési fegyelmére, milyen adósságkezelő eszközöket és módszereket alkalmazol.

Vállalkozás-fejlesztés EU pénzből

Vállalkozás-fejlesztés EU pénzből

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a 2007. évhez hasonlóan a 2008. évben is listát tett közzé azokról a gépekről, amelyekre vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni a 2008. évben. További fontos információ, hogy csak az a technológiai korszerűsítést eredményező gép számolható el, amelyik 3 évnél nem régebbi és minimum kettőszázezer Ft nettó értékű (informatikai beszerzések esetében egyenként minimum nettó harmincezer Ft értékű). Informatikai beszerzések esetén a számítógép konfiguráció egy tételnek számít, viszont a konfigurációnak nem része a projektor és a fénymásoló. Amennyiben a kedvezményezett a beruházás, illetve a beruházás hasznosítása során általános forgalmi adó levonására nem jogosult, akkor a támogatás számításának alapja a projekt ÁFÁ-val növelt, bruttó összköltsége, azaz a projekt költségvetését bruttó módon kell megterveznie. Amennyiben a kedvezményezett adóalany, vagy még nem adóalany de a beruházás illetve a beruházás hasznosításával azzá válik és az általános forgalmi adó levonására jogosult, akkor a támogatás alapja a projekt levonható ÁFA nélkül számított nettó összköltsége.

Aktuális pályázatok

Aktuális pályázatok

Oldalunkon az összes európai uniós aktuális pályázatok megtalálhatók. Az aktuális pályázatok megjelentetése mellett pályázatfigyelés és pályázatíró közvetítő szolgáltatásunkkal sokoldalú segítséget nyújtunk a fejlesztési elképzelésétől a támogatás elnyeréséig. Pályázatfigyelés és pályázatírás szolgáltatásunkon kívül sokoldalú segítséget nyújtunk a fejlesztési elképzelésétől a támogatás elnyeréséig.

Boregyetem 2009

Boregyetem 2009

Magyarország tíz egyeteme és főiskolája a Magyar Bormarketing Nonprofit Kft. támogatásnak köszönhetően egyedülálló projektben vehet részt, melynek célja a borkultúra fiatalokkal történő megismertetése. Ezen a programon egy délutáni, borkóstolóval egybekötött előadás keretében vehetnek rész az adott egyetem vagy főiskola hallgatói, méghozzá teljesen ingyen!

Támpont-Mester

Támpont-Mester

Hogyan szerezzünk gyorsan támogatásokat! Bízzon meg profi szakembereket, akik pályázati lehetőségeit felkutatják, elkészítik, hatékonyan menedzselik, az utómunkákat is elvégzik és munkájukra pénz visszafizetési garanciát is vállalnak. Ez a Támpont-Mester Kft.

Idei utolsó kifizetések az EMVA pályázatokon

Idei utolsó kifizetések az EMVA pályázatokon

Idén utoljára lehet kifizetési kérelmet beadni a nyertes mezőgazdasághoz és vidékfejlesztéshez kapcsolódó pályázatokhoz. Ez alól kivételt képez a különböző jogcímekhez felvett előleg kérdése, ezzel ugyanis a tervek szerint a november 15. - december 15. közötti időszakban kell majd elszámolni.

Armafilt ipari tömítések és szűrők

Armafilt ipari tömítések és szűrők

Az Armafilt Zrt. haszongépjárművekhez, tehergépkocsikhoz, valamint a mezőgazdasági- és földmunkagépekhez tartozó üzemanyagszűrőket, levegőszűrőket, utastéri levegőszűrőket, olajszűrőket, és tömítéseket értékesít. Aktuális kínálatunkat és árlistánkat megtekintheti webáruházunkban! Szűrőbetéteinkre természetesen teljes körű garanciát vállalunk

Tuti menü