Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb prés képes leírás - Prés.tlap.hu
részletek »

Egyéb prés - Prés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pres.tlap.hu » Egyéb prés
Keresés
Találatok száma - 10 db
Palackprés

Palackprés

Az általánosan is ismert súlyos problémákat az elmúlt években a konyhai hulladékokkal kapcsolatban az okozza, hogy évente 20%-kal növekszik a fölöslegesen használt anyag. A fogyasztói ipar fejlődése és az életszínvonal emelkedése sajnos nem segíti környezetünk állapotának javulását, kilátásaink nem túl optimisták. Különböző méretű, nem visszaváltható palackokat használnak a nemzetközi szabványok. Tekintettel a nagy méretükre, nagy a helyigényük a használat utáni tárolásnál. Következetes deformációval igen nagy helyet spórolhatunk meg. A kézzel történő deformáció nem éppen a legkényelmesebb megoldás. Az emberek életszínvonalának növekedésével együtt ez a termék biztosan egyre több háztartásban lesz megtalálható.

Láncszem

Láncszem

Az 1991-ben alapított Láncszem Bt. az általános fémipari beszállítói tevékenysége (lsd. Fémmegmunkálás menüpont) mellett 2005 óta fejleszt és forgalmaz környezetvédelmi termékeket. Mára komplett termékcsaláddal rendelkezünk, az egyszerű fém italos dobozok tömörítőjétől a PET-palack préseken át a komplett mobil szelektív hulladékgyűjtő szigetig (Termékek). Ezek a termékek komfortosabbá, gazdaságosabbá, rendezettebbé teszik a szelektív gyűjtést mind a lakosság, mind a közületek részére. Termékeinket azzal a meggondolással fejlesztettük, hogy az oly fontos környezetvédelembe mind a lakosság, mind a közületek könnyen, kényelmesen bekapcsolódhassanak. Ha Ön is tenni akar unokáinkért, élhetőbb környezetet kíván számukra örökül hagyni, ismerkedjen meg termékeinkkel!

Zollex

Zollex

Hulladék bármi lehet, amire már nincs szükségünk, de kisebb-nagyobb kezelés - préselés, ledarálás, komposztálás, beolvasztás, stb. - után még használható valamire. Ha tisztább környezetre vágyunk és csökkenteni szeretnénk a szemétdíj költségét, akkor egyszeri beruházással erre lehetőségünk van.

City Média Kaposvár

City Média Kaposvár

Cégünk a City Média Kaposvár Kft. 2000 óta, Együttműködési Megállapodás alapján végez un. rendszergazdai feladatokat Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata számára. Ez alatt az idő alatt cégünk egy olyan átfogó rendszert épített fel, amely egyedülálló Magyarországon. Tevékenységünk eddigi ideje alatt felmértük a városban található összes reklámberendezést, a felmérés által rendszereztük a különböző típusú berendezések tulajdonviszonyait, a kihelyezett táblák engedélyeit, visszaszorítottuk, ill. megszüntettük az engedély nélkül kihelyezett különböző reklámberendezéseket.

Zumex

Zumex

Teljesen automatikus működésű nagy teljesítményű, spanyol Zumex narancsprések. Elegáns, higiénikus megoldás, nagy mennyiségű teljesen frissen facsart narancslé a Vendég szeme láttára! A spanyolországi Zumex gyárat l985-ben alapították azon célból, hogy kifejezetten az automata juice készítő feladatra alkalmas gépeket gyártsa az egész világ számára. Narancs préseik, facsaróik ismertek és széleskörűen használtak elsősorban a világ szállodáiban, de használják őket a nagyobb éttermekben, bevásárló központokban, pályaudvarokon, repülőtereken és egyes ipari területeken is.

Princip

Princip

Jól képzett és tapasztalt automatizálási mérnökeink közreműködésével örömmel állunk megrendelőink rendelkezésére automatizálási feladatainak, problémáinak megoldására. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk: présgépek és a kapcsolódó kiszolgálóberendezéseik (kikészítősorok, fűrészek, rakásolók, nyújtók, csomagolók).

BV LJ50 hidraulikus prés

BV LJ50 hidraulikus prés

A BV LJ 50 présgép a préseltszeges csomólemezekkel történő faszerkezetek csatolásához szolgál. Mozgóportálra függesztett C típusú prést tartalmaz. A szerelőfelület pléhpadló valamint mágneses vagy mechanikus rögzítőasztalok segítségével oldható meg. A rögzítőasztalok lebetonozott C metszetű fémsínekre vannak szerelve. Az asztalok többféle méretben és kivitelben készülnek ( egyszerű, dupla, forduló).

Healthy Juicer présgép

Healthy Juicer présgép

A teljes értékű táplálkozás elengedhetetlen eszköze a háztartásban. A LEXEN csúcsmodell prése mindent tud, ha darálásról, préselésről van szó. Sőt még ennél többet is! Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy mire képes.

óra

óra

Szíjak, hátlapok préselése. Bizonyos szíjakat, ragasztani, préselni kell. Illetve nem menetes hátlapok préselését vállaljuk. Üzletünk - ÓraGuru- megnyílt a mammut 1-ben. Szakszerű elemcsere, szíjcsere, órajavítás. Ami másnak lehetetlen nekünk nem.Megjavítjuk az órákat, ha kell alkatrészt készítünk hozzá. Továbbá egyedi karórák tervezését is vállaljuk. Egyedi, különlegeset. Zománszámlap készítése, gravírozás. Valamint felvásárolunk készpénzért, márkás karórákat. Keresse üzletünket a mammut1 bejáratában a széna tér felől!

Hirdetés
Márkás gyümölcsprések jó áron!

Márkás gyümölcsprések jó áron!

Mindenki számára létezik tökéletes háztartási kisgép, kínálatunkban sorjáznak az ajándék ötletek. Tévhit, hogy a háztartási gépekkel csak nőknek okozhat örömet. Egy elektromos grill, egy robot porszívó vagy a kiváló sörkorcsolyát gyártó popcorn készítő hamar belopja magát a férfiak szívébe is. Természetesen a főként nők körében népszerű ajándékok is megtalálhatóak kínálatunkban, mint a gyümölcsprés vagy az otthoni fagylaltkészítő. Választékunkban számtalan egyéb kisgép közül is választhat. Nézzen körül nálunk!

Tuti menü